Monday, December 16

Anniversary kami di ......

Hari anniversary semalam, kami duduk kat rumah pagi sebab hubby terkena keracunan makanan. Pening dan asyik nak muntah. Tengahari sebab semua malas nak keluar order pizza ajer. Kalau me nak kuar ngan Dania dengan hubby tak sihat tak syok plak. Try order online for the first time. Senang la sebab kita boleh tahu terus status pizza hut kita tu. 



Petang sikit hubby nampak segar so beriya ajak pergi Giant Kelana Jaya sebab nak beli beberapa barang. Termasuk jugak kupang segar. Hihihi. Ada promo kupang kat Giant Kelana Jaya. Siap ada resepi lagi haa. First time nak masak kupang nih. Alhamdulilah sebab dapat beli guna voucher kat Giant. Just tambah RM15 ajer. Alhamdulilah. Sempat juga pekena rojak kat food court Giant Kelana Jaya. Hubby pulak beriya makan. Dah sihat sikit la tu.

Lepas Maghrib, hubby tetiba kata jom la nak makan kat mana?. Terus me kata kat Ana Ikan Bakar Petai Bangi. Alhamdulilah kenyang dengan lala masak cili, kailan ikan masin, sotong 3 ekor celup tepung dan ikan masak tiga rasa. Errr sampai kena tapau balik sotong celup tepung dan lala. Kenyang sangat2. Rezeki malam anniversary. 





2 comments:

  1. lepas kita jumpa kat ikea, the next day i demam, so mmg duk berkelubung dlm selimut jer. pergi weding kat putrajaya pun kejap, tak larat sebab badan terketar-ketar. spoil short vacation kali ni. terlebih makan kot :P ( mlm tu kami sambung makan kat hadrabat dgn my family , kul 11 mlm bari balik hotel). nway, happy belated anniversary

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails