Wednesday, December 4

Arabian Bay Suite

Me and family baru je balik Arabian Bay kat Bukit Gambang. Ni first time kami pergi ni. 


Lepas check in, masuk bilik.....wahhhhh kemain best bilik suite ni. Ni salah satu bilik. Ada 2 bilik semuanya. 


Bilik air ni takde tab mandi.


Ada la almari nak gantung baju. 


Ada beranda juga kerusi dan meja di ruang tamu. 


Meja makan pun ada, cerek, peti ais. 


Bilik air ada tempat shower ajer. 


Sehari selepas kami balik dari Gambang, ini photo laluan depan hotel Arabian Bay di Bukit Gambang. Tenggelam bas dan lori. Nasib kami baik sebab dah keluar dari area ni. In fact masa bertolak balik pun sungai pun dah melimpah kat jalan. Scary jugak. 

Photo taken from here

4 comments:

  1. itulah sekarang ni kawasan pantai timur banjir teruk.. nasib u sempat merasa berjalan dekat gambang

    ReplyDelete
    Replies
    1. sempat kena hujan banyak kali tu yg buat i demam tu mira...hehehe...tapi bersyukur juga i sempat keluar area ni.

      Delete
  2. Cantiknya..berapa semalam ezna rate dia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rate RM500++ campur breakfast untuk 4 orang. But now dengar cerita package yg mereka bagi termasuk breakfast dan safari park less than RM500++ which is sangat berbaloi baloi.

      Delete

Related Posts with Thumbnails