Thursday, December 19

Bag tag dah tiba. Jom ke sekolah :-)

Me ada tempah bag tag Dania kat sini Ni my cousin's business ni. Nama Sew Fabby. Bukan bag tag ajer. Macam2 ada. Comel2 semuanya :-) 


Ok. Dah siap letak kat bag sekolah kebangsaan Dania pun. Bag sekolah ni pun beli kat Tesco guna voucher yang dimenangi :-) Selebihnya sehelai baju sekolah warna putih dan sehelai kain sekolah agama warna hijau. Baju sekolah lain guna yang lama ajer sebab me beli masa tengah tahun. Beg Dania ni ada warna ni dan ada warna pink dengan star tu warna hitam. Bagi me yang ni lagi colorful. :-) 


Info lebih lanjut tentang Sew Fabby :-)

4 comments:

Related Posts with Thumbnails