Monday, December 2

Aktiviti cuti sekolah 2013 di Tesco

Actually 1 day before me sesaje jalan2 Tesco sebab ada free voucher nak belilah beberapa barang. Tengah nak keluar tu ada staff Tesco approach me kata nak masuk tak Kids Best Dressed Superheroes Contest. Dania me daftarkan No. 1 lagi tu. Tambah menarik sebab hadiah ditawarkan ada 8 tempat. Staff tu kata dia pilih 8 peserta ajer. So semua akan dapat hadiah. 

Ni ler barisan peserta. 


Catwoman Dania tengah Cat Walk :-) Pemalu anak ummi ni. :-) 


Sungguh le tak sangka Dania dapat No.1 :-) Hadiah Dania ialah voucher Tesco bernilai RM200. 


Dah settle pertandingan terus le jenjalan dalam Tesco Bandar Puchong Jaya ni cuci mata. :-) Dania terpaksa me masukkan dalam troli ni sebab lama dah berdiri sebab me tunggu staff Tesco charge handphone baru me :-). Actually my BB dah wajib tukar dah since phone me dah terkopek dah frame dan selalu sangat hang. Selain frame getah dah tercabut sana sini. Nak keluarkan phone pun segan...hehehe....so yang baru pun me ambik BB jugak. 


Ni la phone yang me beli. Paling best sebab me tak payah bayar pun handphone ni. Me guna voucher Tesco ajer :-). Dania pun dapat Lego Friends. Guna voucher Tesco yang Dania menang tu. Hubby me pun dapat 1 handphone juga. Alhamdulilah kesemuanya menggunakan voucher Tesco :-) 


Staff Tesco excited sebab banyak voucher me guna. Kalau kena bayar sendiri me tangguhkan lagi pembelian handphone ni....

1 comment:

Related Posts with Thumbnails