Friday, December 27

Shawl dan tudung sana sini

Me sangat jarang shopping. Bukan jenis yang suka shopping tapi, bila sekali shopping banyak juga yang me beli :-) hihihi.

Selendang dari Anggerik Avenue ni yang warna biru firus dan ungu gelap. Shawl bercorak harimau ni bukan dari Anggerik Avenue. 



First time nampak shawl berbunga ni terus jatuh hati. Beli kat booth kecik kat Masjid Negeri Shah Alam. Harga shawl nak compare dengan harga tudung biasa, murah lagi shawl tu :-) Tudung Dania yang warna cream dari Anggerik Avenue dan polka dot Little Haya dari Pearl Haya. 



Dah ada anak perempuan yang pakai tudung, dah beli untuk kita tak sampai hati pulak tak beli untuk dia unless shopping sorang-sorang masa Dania gi sekolah. :-)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails