Wednesday, December 11

Buku latihan done

Hari ni ambik kesempatan sempena Selangor cuti so singgah la kedai buku sekolah Dania yang alamat KL tu. Tak ramai pun ibu bapa datang beli buku latihan. Buku2 latihan ni harga RM77++. Senang beli awal2 so takde la nanti berebut nak beli kat book shop dengan ibu bapa yang lain. Buku teks syok sebab dapat yang bantuan. Errr nak kena tolong ambikkan my friend punya anak jugak since my friend tu kat Bali on the 20th. Hihihi dah kirim fm 1 :-) 


Tudung pulak beli sehelai. Senang sebab siap lencana dah. 


You alls dah settle nak masuk sekolah anak-anak ke? 

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails