Wednesday, September 29

Jom exercise

Pagi sabtu atau ahad, my hubby akan gerak kami untuk morning walk di Taman di Bukit Jalil. Dania naik skuter-nya, ayah jalan pelan2, ummi pijak batu 2 round kat tempat pijak batu refleksiologi. Best sungguh rasanya. Diakhiri dengan bagi makan ikan dan kura-kura. Jangan risau.....makanan ikan ada dijual di pintu masuk taman. Kecik harganya RM2 jer satu paket.

So you alls ada exercise tak?. Patut exercise 3 kali seminggu. Kami seminggu sekali je.....i rasa dah cukup baik for a start.....

Tasik mendamaikan dan dipenuhi ikan dan kura-kura

Ayah dan Anaknya

Senyuman 'notti' Dania

Ada sungai kecik kat sini

Ni gaya favourite Dania

4 comments:

  1. comel la skuter dania..pink gitu..lengkap skali ngan helmet..kiut giler

    ReplyDelete
  2. @mama zharfan

    Ummi Dania xder photo sebab jadi photographer....ha ha ha

    ReplyDelete
  3. @e.l.i.z.@

    Elza....dah namanya gegirl semuanya pink lar....he he he

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails