Sunday, September 12

Kisah kasut raya

Ni ada sebuah kisah, kisah kasut raya. Sebenarnya i dah lama tak beli kasut. Bila kebetulan nak raya, i terus borong sekali dua. I cakap la dengan Dania. Tiba rumah ayah tanya beli apa?

Ayah : Beli apa kat 1 Utama?

Dania : Ummi beli 2 kasut. 1 untuk raya. 1 untuk jalan.


Amboihhh kemain lagi si kenit ni. Ingat pulak tu apa ummi cakap tadi. Tu lah budak2 punya memori sangat kuat.....dan budak2 pula takkan menipu.


Ni lah rupa kasut i. Saje je cakap kasut raya sebab beli dekat nak raya. He he he. Tapi pelik i, tiap kali beli kasut mesti jenama Carlo Rino tak pon CR2 iaitu adik beradik Carlo Rino jugak. 1. Harga agak berpatutan. 2. Design yang simple dan nampak feminin....

Ni i panggil kasut raya

Ni kasut jalan

Kasut raya Dania, dah lama i borong masa awal tahun tak silap sebab ada Warehouse Sale Kinderdjik. Adalah jenama Crocs ori eh....dengan harga murah dari Crocs Store dan i dapat 5% off sebab ada keratan i dapat dari paper The Star.

Kasut raya Dania Crocs Mckenzie warna Bubblegum / Chocolate ada jibbitz macam batu permata

Kasut raya Dania dari arah sisi

3 comments:

  1. cute kasut dania.. i usually don't buy Carlo Rino shoes sebab i feel uncomfortable wearing them.. just buy their handbags.. but well, lain org lain pula citarasa kan? anyways, Selamat hari Raya! :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails