Wednesday, September 1

Kamera digital kanak2

I ada kirim my friend Suzi yang tengah mengambil PHD di UK tu kamera digital kanak-kanak. Actually, i tak pernah jumpa lagi kamera digital untuk kanak-kanak kat Malaysia. Eh ada ke? Setahu i la, kalau kamera berfilem yang bukan digital tu ada la. Kawan i pernah tunjuk once dekat i anak dier punyer. Beli kat shopping Mall kat Malaysia ni. Nama Mall tak leh recall plak. Since my friend ada buat posting tentang kamera digital ni, i pun kirim la my friend tolong belikan sebab i rasa barang2 kat UK, ada yang takde kat Malaysia ni. Ehmmm sediakan duit je la....Thanks Suzz......

Ni la kamera digital untuk Dania....warna pink tuh.....

================================
==========================
=====================
================
============
=====
=

 Comel sungguh kamera digital ni.....
 

5 comments:

  1. nanti me belikan yer :) zharfan pun nak jugak yg ben-10 tu :)

    ReplyDelete
  2. wah cantiknya.. n syoknya ade camera digital utk kanank2 ni..my son yg umurnya br 2 thn pun suka main tekan2 my camera/camera hp..huhu..

    ReplyDelete
  3. berapa harganya... alamak sibuk nak tau..macam nak beli pulak hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails