Monday, September 20

Pa&Ma Oktober 2010

Entry sebelum ni i ada beritahu ada wartawan majalah interview i. Maka akhirnya kisah i diceritakan di dalam Majalah Pa&Ma bulan Oktober 2010 yang telah keluar di pasaran. Thanks to Aishah Megahasz yang beritahu i di laman sosial Facebook. Jenuh i ajak hubby ke Giant Shah Alam nak cari Majalah Pa&Ma. Nasib la berjumpa.

Page 1 kisah i di mukasurat 124 Majalah Pa&Ma

Page 2 kisah i di Majalah Pa&Ma mukasurat 125. Bulatan tu i ada mention nama teman peraduan i. Siapa anda? silalah beli Majalah Pa&Ma......

Sebelum habis interview, i ada pesan wartawan Pa&Ma supaya cerita yang disampaikan tidak membuatkan orang terasa menyampah nak membacanya. Berkali i pesan supaya dapat memberi inspirasi......alhamdulilah. Jalan cerita yang i rasa smooth cuma ada sedikit ralat di awal penceritaan di mana i dibayar RM500 untuk Rancangan Tik Tok Tik Tok Bayiku bersama Erra Fazira. Wartawan dah confuse dengan pembayaran i sebagai testimoni produk Leesa Formula.......

37 comments:

  1. waaa... harus mendapatkannya secepat mungkin ni.

    ReplyDelete
  2. @cha

    Jom dapatkannya di pasaran sekarang....hee hee

    ReplyDelete
  3. @eima

    Teruja juga masuk Mag Pa&Ma. :-) Wajib la i frame kan citer ni.....

    ReplyDelete
  4. wah..best tu..cayalah...nak kena cari cepat nie..nak baca...

    ReplyDelete
  5. @mama zharfan

    Alahai suzz my dear friend...nampak pucat sikit la i.....

    ReplyDelete
  6. @mummy_ayu

    Citer lain pun banyak yg best. Esp contest pun banyak yg best. Rugi kalau x beli....

    ReplyDelete
  7. Wahhh.. nak kena beli nie.. Tahniah Ena.. proud of you.

    ReplyDelete
  8. senyum senyum....glamer u...nice entry...harus frame :)

    ReplyDelete
  9. wahhh bestnyaaaaaaa..

    jeles lah awak dapat masuk tik tok ngan erra tuuuuu

    ReplyDelete
  10. @e.l.i.z.@

    Huhuhu Rancangan Tik Tok tu menampakkan i yg nervous tpi puas hati dapat tengok Erra yg macam anak patung.....

    ReplyDelete
  11. tumpang gembira... tahniah!

    selamat berkenalan... :D

    ReplyDelete
  12. @Wan Anie

    Terima kasih. Salam Perkenalan dihulurkan!!!

    ReplyDelete
  13. @ibuayu

    Kisah yang biasa saje tapi diolah baik oleh Hasnita Sawal :-)

    ReplyDelete
  14. @ibuayu

    Kisah yang biasa saje tapi diolah baik oleh Hasnita Sawal :-)

    ReplyDelete
  15. betul, kadang2 cerite cerite cenggini lah kasik orang kat luar dengki positif kat kite... (nak kate i la tu hahahaa)

    ReplyDelete
  16. Wahahahaha...!! Ibu & Anak dah jadi ala-ala celebriti nih...!!! best besttt!!

    ReplyDelete
  17. saya ada beli majalah ne semalam
    masa baca tertanya2 suzi tue mama zharfan ke? ayu tue ayu arjuna ke? hehe..
    rupanya saya kenal org dalam majalah tue..
    kenal dalam blog jelah hehe
    umah kita dekatla
    kat puchong jugak..

    ReplyDelete
  18. @Em's Family

    Alaa....mira...tak semestinyer +ve, -ve pun ada.....i rasa laaa....

    ReplyDelete
  19. @*∽ IZAN ∽*

    Izan.....ye ler tu celebrity.....ha ha ha org tak kenal pun....

    ReplyDelete
  20. dah selamat beli dan baca >< sesuatu yg terus buat saya suka page ni layout colornya yg berwarna ungu. kena dgn tema color kesukaan ezna kan >< framekan jgn xframe hehe kenangan sepanjang hayat tu.

    ReplyDelete
  21. kak ezz.. sy dah baca dah pasal akak kat mjlh pa&ma..ni nak tanya klaulah sbrg contest tu antar guna poskad/tampal borang pd sampul surat nak buat cam mane?nak kene masukkan dlm sampul lain ke cam mane?

    ReplyDelete
  22. @Wansteddy Tales

    Alahai memang kena la ngan warna kegemaran......agaknyer they all nak buat sedondon dengan warna baju i kot....:-)

    ReplyDelete
  23. @silent reader

    Hi silent reader. Wah siapakah anda ye?....ye adik....

    1. Kena tengok terms & condition.
    ada yang perlu poskad je. Kalau t&c kata poskad hantar guna poskad sebab takut kalau guna sampul, they all x terima....

    ReplyDelete
  24. slm kak ezz,
    berhari2 sy tunggu jwpn dr kak ezz..oh,kiranye just tampal cam tu je lah kat poskad/envelop tu ye..akak n k.suzie pujaan hati sy..oh,kalaulah rezeki sy semurah rezeki akak ber2..sy slalu jgk join mane2 contest..tp bukan rezeki n nasib badan..tp sy akan terus mencuba..hehehe..

    ReplyDelete
  25. lupa nak cakap...tq sist..

    ReplyDelete
  26. weee...dah dapat senaskah..tahniah kuar di Pa&Ma...mudah2an dimurahkan lagi rezeki...

    ReplyDelete
  27. @silent reader

    Sama sama adik. Pasti rezki akan jadi milik kita juga kalau kita berusaha.....:-) yg penting jangan putus asa.....

    ReplyDelete
  28. @Maslina Rosdiana

    Terima Kasih Maslina :-) harap harap juga semoga dimurahkan rezeki....amin.

    ReplyDelete
  29. hye... salam pkenalan... i dah baca kisah u.. seronok jugak ye ngan aktiviti u 2... jgn lupa terus mbaca majalah Pa&Ma...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails