Thursday, April 8

Wish List Rumah Baru - 3 April 2010

Lepas balik dari Putrajaya, on the way to my house, i singgah kedai lampu pulak. Saja survey sebab nanti i kena beli lampu + kipas. Ada few yang i berkenan sangat......

Lampu ni design terbaru sekarang. Dipasang melekat kat siling. Kalau siling rendah atau nak yang simple, amat sesuai....

Ni pun i berkenan, simple jer. Macam pernah tengok Eric Leong hias rumah dengan lampu jenis ni...

Lampu ni pun i suka nampak klasik jer...

Lampu klasik2 ni untuk ruang tamu bolehlah. Kalau bilik, Kalimantang je ler....hehehehehe.....

4 comments:

  1. cantek... eb pn suker... slamat berdeko deko... ;p

    ReplyDelete
  2. Mamaaerish : Bab berdeko ni yg payah sket. Nak pilih satu barang ni punyerlah lama....HAHAHHAHA :-)

    ReplyDelete
  3. actually kalimantang laa the best lampu for me, dah la terang berderang, murah l ak tu.. cume tak lawa je kan kan

    ReplyDelete
  4. Em's Family.....puas hati tuh Kalimantang....heheheh :-) cuma x lawa ler....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails