Thursday, April 1

Birthday My darling sweetheart.....28 March 2010

Hari ni birthday ayah Dania jadinyer kami bertiga makan kat Kenny Rogers IOI Mall. Kenapa IOI Mall?. Yang ni jer yang paling dekat hihihi.....logik kan?...Ayah x nak makan sini tapi disebabkan Dania beriya nak makan banana muffin dan ummi nak makan macaroni and cheese jadi kenalah gi sini......sian ayah....Dania lagipun memang ikut i jer....hihihihi......Hadiah pulak i dah bagi awal2. Wallet Braun Buffel. I bagi awal sebab wallet ayah dah koyak. Kang tak pasal2 jatuh je duit tuh....

 Dania and 'Birthday Boy'

Banana Muffin

1/4 Black Pepper Chicken

Aktiviti wajib Dania bila gi IOI Mall. Ummi, I want to ride a horse...


3 comments:

  1. yum yum sedapnyer KR..happy birthday to ur hubby yer ;) and dress dania tu sgt lah lawa!!!

    ReplyDelete
  2. slurrrpppp....

    hepi besday en hubby.... (",)

    ReplyDelete
  3. suzz + mamaaerish : nanti i sampaikan ucapan.....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails