Saturday, April 3

Bila i jumpa kawan - 31 March 2010

Cadangnyer arini nak jumpa kawan i Mek Su. I kena ambik dier kat office Shah Alam. Straight away lepas ambik Dania balik dari Tadika, i balik rumah kejap nak mandikan Dania. Lepas tu off me to Shah Alam. Dah pick up my friend, kami pergi makan kat Miza Kopitiam. Uihhhhhh sekali jumpa tak habis cerita la plak.....

 Ummi posing dengan Dania dulu.....ishhhhh manjanyer anak ummi nih...

Roti kukus

 Bihun goreng

Roti Arab cicah dengan kari

Dekat Miza Kopitiam i terjumpa ngan tokey kedai orang Kelantan kat Kelana Jaya. I pernah pergi breakfast kat kedai ni beberapa kali dulu. Rupanyer Miza Kopitiam ni kepunyaan anak saudara dier. I tegur ler.....i ni pantang sesaper yang i kenal, i akan tegur tak kira lelaki atau perempuan......:-) 

Lepas makan, singgah pulak kedai konsep inggeris kat Shah Alam Seksyen 9. Baru 4 bulan bukak kedai. Makanyer harganyer amat murah compare dengan Lovely Lace.

Kedai ni banyak item yang i suka.......tanda tanda........


2 comments:

  1. lawa tudung u ezz ;) kedai konsep inggeris tu nampak best!!! i pun nak tanda nanti boleh pegi nanti ;)

    ReplyDelete
  2. Suzz : Thanks. Kedai konsep inggeris untuk rumah i. tanda....tanda....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails