Friday, April 2

Ummi's Day Out - 30 March 2010


Lepas hantar Dania ke Tadika, i had my breakfast dekat McD. Teringin nak makan Hotcakes. Baunyer amatlah wangi....Jadi i ke McD Tesco Puchong. i singgah booth kat Tesco nih. I nak beli Hair Clip Hello Kitty + Giraffe....tapi i dapat semua ni....


I nak beli Hair Clip Hello Kitty + Giraffe. Tapi i dapat tambahan getah Hello Kitty besar + Hair Clip Tiara. Semuanyer dengan Harga RM10 (RM10 biasa dapat 3 set hair clips jer) sebab i first customer. Baru nak bukak booth i dah datang......

On the way back, i singgah IOI Mall New Extended Wing nak tengok kat kedai Colours. Ada i berkenan Dress untuk Dania. Kedai tutup lagi. Baru pukul 10.00am. Kedai bukak pukul 10.30pm. I ambik kesempatan snap gambar few shops. 

New Extended Wing IOI Mall

Nando's ada (Suzz's favorite)

TGI's Friday pun ader

 Gambar nih i suruh Customer Service kat Info Counter snap....hihihi....


Tutti Frutti one of subsidiary dari Naza Group of Companies. Punyerlah i nak cari kat Taman Tun. Tak sangka kat IOI Mall pun ader branch. 

Dania's Dress yang i beli kat Colours. I memang nak cari Dress colour putih tapi tak jumpa2. Sebab Dress ni plain, i letak brooch rose yang i beli kat Butik First Lady so nampak lagi sweet dan feminin. Ni size XXS. Maxi Dress.

Macam ni lah aktiviti i kalau Dania ke sekolah. Dengan masa yang terhad, terpaksa i guna masa wisely nanti nak kena ambik Dania pulak. Kalau shopping baju Dania, i suka pergi sorang. Kalau bawak Dania, takut dier boring sebab nak pilih 1 baju pun ambik masa...hihihihi....







5 comments:

  1. cantek dress tu... i lioke... :)

    ReplyDelete
  2. dress tu sgt sweet!!

    ehh..nama i pun ada kat entry ni :p memang me &hubby peminat tegar nandos..ingat nak gi mkn kat nandos halal kat manchester ;)

    ReplyDelete
  3. breakfast kat McD.. sy suka coffee 2.. sedap..
    cantik dress Dania.. sesuai utk wedding2 dlm hotel..hehhee..

    ReplyDelete
  4. ezz...lepas ni dania boleh jadi flower gurl...mahal tak dress tu???

    ReplyDelete
  5. Mamaaerish : Suka eh.....?...i pun suka....tapi.....susah la nak jaga....

    Suzz : Tengok Nandos mesti teringat u....hihihihi...wah yer ker?....kawan i kat UK kata, ada KFC halal near U Lancaster......

    Nureen : Sekali Sekala boleh la....selalu.....boleh tahan gak harganyer...compare ngan breakfast nasi lemak...

    Ayu : Kat Colours IOI Mall New Wing. Harga asal RM79.90. Lepas discount 30% jadi RM55.93. Size Yana pun ader. Kalau u pergi sana. Geram2 Dress Cantik2....Tengah Sale sekarang ni.....actually i beli 2 helai. Selai lagi tengah basuh....gambar takder ler...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails