Thursday, April 1

Cupcake - 27 March 2010



I ader beli cupcake kat kedai my friend Wondermilk. Haaa???? xder discount ker, kita kan friend friend.....heheh.....Sebenarnye i nak beli cupcake ni sempena birthday hubby. Kol 12.01am nanti i nak sambut ngan hubby. Kalau beli cake biasa takut tak habis pulak. Maklumlah kami 2 1/2 orang jer.....Dania dikira 1/2 orang sebab kecik. Jadinyer i beli cupcake ni. 1 i makan share dengan ayah. 2 Dania makan sorang tapi ader offer umminyer jugak.....gud Dania.....i x tolak tawww sebab sedap punyer pasal....haaa Ifzan xder free cupcake ker???.....

Design yang sangat sweet.....

Box yang sangat comel

Cake ni untuk ayah....

Tepat pukul 12.01am 28 March, i pun wish hubby happy birthday dan kuarkan cupcake yang atasyer ader heart specially for ayah. Dania dah tidur......lepas tu kan i siap mintak sikit tau.......cake ni i suka icing yang not so sweet dan cake yang sedap. I prefer cake vanilla ni compare dengan chocolate cake.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails