Thursday, April 8

Birthday Anak Saudara - 3 April 2010

Sebelum pergi ke Majlis pepe selalunyer i akan alas perut dulu jadi kami ke kedai mamak kat Kelana Jaya. Nama jer gi Kedai Mamak tapi i makan laksa kat gerai Melayu. Begitu jugak dengan hubby makan Nasi Lemak. Dania jer makan roti canai Mamak. Ada dua tiga empat gerai kat dalam kedai mamak ni. Sebab bukan semua orang nak makan roti canai jer....

Nasi Lemak

Laksa

Boleh tahan sedapnyer rasa Laksa ni. Dah makan solat kat masjid then terus ke Putrajaya. 

Adik i Erma tudung biru dan Adik ipar i dengan Birthday Girl Adlina. Kakak Adlina, Sofiah belah kanan sekali dengan Dania belah kiri

Lagi sorang anak sedara i, Zharif. Rajin i mengagah. Nak dukung lama2 letih woooo sebab berat

Cucu2 my father + Adik i yang sibuk nak menempel....sowi Erma ehh....hehehehe

Sebelum kek dipotong. Dania dan sepupunyer Sofiah

Selepas balik dari rumah adik i, kami berpeluang singgah ke Masjid Besi memandangkan kami tak pernah pergi kecuali Dania dengan rombongan Tadika Little Caliphs. Terus solat Asar di sana. 

Masjid Besi

Pintu utama Masjid Besi. Nak naik tingkat atas ada escalator

Dania kat ruang solat utama


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails