Sunday, April 11

Guardian Great Makeover - 4 April 2010

Hari ni i cadang nak pergi Gaurdian Great Makeover. I ader beli tiket harga RM10.00 kat Guardian. Masa tiba kena bagi tiket dan terus pergi ke make up counter. Kita boleh pilih sape yang nak rias kita. Ada lelaki dan perempuan. I pilih tukang make up perempuan. Counter nyer banyak jadi kita tak payah tunggu lama2. Tukang make up dari A Cut Above. Make up tajaan Maybelline.Masa daftar, semua dapat goodie bag ini....dan dapat redeem photo jugak. Ada tempat ambil photo selepas makeover. Lepas tu dalam 1 jam baru photo kita siap....


Goodie Bag

Tiket Makeover

Sebelum Makeover

Sibuk makeover. Mintak tolong orang yang beratur belakang i untuk ambik gambar. Thank you yer.....siap tanya mesti nak masuk dalam blog kan????...He he he tau tau ajer

Dania tengah tunggu ummi makeover

Lepas makeover i berubah jadi macam ni...

Sebenarnyer i tak lah puas hati sangat make up technique ni.....ehmmm......

Lepas makeup, i terus la nak pergi cari ayah (entah mana2...tadi cari parking, we all turun dulu) Dania dah merajuk masa i snap photo. Sebab Dania pun nak make up.....lar.....ada2 jer. Dah namanyer perempuan. Jadi i terpaksa umpan nak beli toys.....ehmmm.....

Muka orang merajuk.......(^o^)

Counter banyak, make up artist ramai. Jadi tak payah tunggu lama2

Antara booth yang participate...Nivea

My daughter Dania

Nak tak nak terus me and hubby menuju ke Toys R Us beli barang Dania. Masa ni Toys R Us ada offer. Star Card yang ada 250 points boleh redeem RM10 cash voucher. I check baru ader 35 point.....ha ha ha takder la nampaknyer. 

Ayah & Dania

Dari 1 Utama kami ke Pasar Malam Taman Tun Dr. Ismail. Hari Ahad memang ader Pasar Malam kat sini. Sambil ayah membeli, i bawak kereta tolong cari parking...

  Pasar Malam TTDI, KL

Tutti Frutti Taman Tun

Dah lama dah i teringin nak makan kat Tutti Frutti nih. Kebetulan i parking dekat dgn Tutti Frutti ni. 

Yogurt ni Vanilla. Boleh pilih banyak perisa macam Original, Bluberry, Strawberry, Banana dan banyak lagi.....lepas tu boleh top up dengan buah buahan, chocolate rice atau biskut ni. Kemudian akan ditimbang. Harga yang hubby i ambik ni dalam RM5.00++

1 comment:

  1. tak nampak sgt mekapnya. mekap natural ke yg make-up artist tu buat?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails