Friday, April 16

Birthday Mama - 7 April 2010

Hari ni i punyer lah penat. Sebab i incharge makanan untuk birthday mama. Petang dalam pukul 4.30pm i kena gi Shah Alam. I oder Nasi Lemak, Nasi Tomato, Ayam Masak Merah, Lepat Pisang dan Karipap dengan kakak kawan i. Masa nak gi Shah Alam tu traffic not so busy. Lepas tu i kena transport makanan ke rumah family i kat Damansara pulak. Uhhh......lagi sekali traffic ok my side. Belah bertentangan sangat jam. LDP maaaaa.......Dah hantar makanan tu i patah balik ke Puchong sebab hubby tak balik kerja lagi. Alahai penat badan i. Nasib hubby yang drive ke Damansara kol 9pm. Tiba sana baru hubby makan. Sian......I kebetulan dah merasa nasi lemak and lepat masa petang kat rumah my parents. 

 Nasi Lemak

Ayam Masak Merah

Lepat Pisang

Nasi Tomato

Karipap

Kak Mas tq eh....hi hi hi sedap. My friend punyer sis ni, ada kiosk kat Putra Height, Subang. Memang suka memasak. Sedap......dari i masak. Ha ha......

Hadiah Mama, On line shopping kat http://mydressingbarn.blogspot.com :-) wallet Liz Claiborne.


Gambar Mama, i tak ambik sebab nanti kena marah sebab tak suka ambik gambar........
Semoga Mama panjang umur, dikurniakan kesihatan yang baik dan murah rezeki......

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails