Thursday, December 24

Lady In Red Giveaway


Mesti ingat saya gila gian nk buat contest?! .. keke.. but giveaway yg nie me just co-organizer je yek!!


Sesiapa yg nk hadiah dari UK , bleh la join giveaway nie... giveaway nie sebenarnya di anjurkan oleh my Bro and his fiance yg mencari rezeki a.k.a kerja dia UK . Both of them nie akan bernikah new year nanti..

So bersempena dgn wedding mereka tak lama lagi.. both of them bermurah hati nak anjurkan giveaway nie, caranya upload gambar pakai baju merah! .. tak kisah la baju apa pon , t-shirt , baju kurung , jubah , tudung , skirt or baju kawen ... janji merah.


kenapa merah?? .. coz tema wedding diorang is RED!

Syarat2..

1. Buat entry bertajuk Lady In Red Giveaway OK!

2. Buat entry Pasal Giveaway nie and upload gamba yg nk dipertandingkan. Cuma 1 gamba jer taw...OK! Gambarnyer adalah :-


=======================
===============
=======
===
=


Saya salah seorang pemenang utama Johnson & Johnson mandi susu jadinyer sesi interview bersama pemenang diadakan di Taman Tasik Perdana. Esei yang ditulis oleh saya diceritakan semula di dalam telemovie Buih Buih Cinta. Watak saya dilakonkan oleh Lisdawati jadinyer saya digandingkan dengan Lisdawati di dalam sesi fotografi ini. Kalau perasan, baju ni yang saya pakai masa sesi interview bersama pemenang di akhir episod Telemovie Buih Buih Cinta.

3. Be my Follower . nie wajib , senang kalau ade ape2 update .. and jgn lupa add me dalam bloglist anda OK!

4 . Letakkan banner kat entry ngan side bar berserta linknya sekali OK!
http://firahadifa.blogspot.com/2009/12/lady-in-red-giveaway.html

5. Jangan lupa Mention about the contest in your entry with links back to this entry OK!

rase senang je kot giveaway nie...

Contest bermula hari nie sehingga 9 January 2010 , esoknya 10 Jan 2010, keputusan akan diumumkan...


Pemenang akan dipilih oleh si penggantin sendiri... berdasarkan 3 ketegori

1. ketegori paling menyerlah

2. kategori paling sweet

3. kategori paling menarik

lagi ramai yg join , hadiah saguhati mungkin dipertimbangkan..

3 comments:

  1. gamer ezz...posing dgn lisda tu.... :)

    ReplyDelete
  2. ye ler tu...macam sombong sket....lagi best vanida imran...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails