Wednesday, December 9

Contest Melaram Dengan Handbag

Asyik masuk contest je..Hehe..Menangnya tidak..jadi lebih baik aku buat contest sendiri..

Sempena dengan besday aku pada 2 Disember ini..hehe

Tarikh Tutup 11 Disember 2009


Terma-terma & Syarat-syarat

1. Add blog Fiza di bloglist@blogroll dan jadilah Follower DAH
2. upload banner Contest Melaram Dengan Handbag di sidebar dengan link ke entri http://mrsfiza212.blogspot.com/2009/11/contest-melaram-dengan-handbag.html


Banner ni disable right click, jadi kalo nak senang masa pergi add gadget picture, just paste kan link http://img269.imageshack.us/img269/822/handbagl.jpg ke image from the web
DAH
3. Buat entry khas untuk contest ini DAH
4. upload satu gmbr paling bergaya dengan handbag anda NI LAH GAMBARNYER
================================
============================
========================
====================
===============
===========
=====
=


* Handbag tak semestinya berjenama tau,w/p beli kt pasar malam, janji bergaya..hehe

5. Dalam entri itu pastikan anda mention & link ke Fiza DAH

6. Bila dah siap, tinggalkan link di entri ini, nanti senang Fiza nk view entry korang.

7. 3 Pemenang akn dipilih berdasarkn gaya yg menarik

8. Hadiah??? Tengah fikir..Tunggu ye :)

* Cntrl + C utk copy dan Cntrl + V utk paste*
Asyik masuk contest je..Hehe..Menangnya tidak..jadi lebih baik aku buat contest sendiri..

Sempena dengan besday aku pada 2 Disember ini..hehe

Tarikh Tutup 11 Disember 2009

1 comment:

Related Posts with Thumbnails