Friday, December 25

Contest Ceria Si Ayah Bersama Anak


Selalunya aku akan join contest yg dianjurkan oleh rakan2 blog..


Oleh kerana en Harry nye bestday bulan 12 Dis nie, Fasha ingat nak anjurkan 1 contest "Ceria Si Ayah bersama anak"


Selalunye contest ibu2 + anak2... kali nie aku wat lain dari yang lain :P


Kite kena gak hargai kehadiran si "Suami" dlm hidup kite..x gitu kengkawan :)


Hadiah setiap satu bagi tempat


PERTAMA

KEDUA

KETIGA


2 Hadiah Saguhati



Tarikh Tutup : 30 Dis 2009


Syarat2


1. Wajib menjadi follower Fasha dan sposor Pu3zdini (kalo salah sorang dikira tak lengkap ok..) OK!
2. Add link Fasha ke dlm bloglist anda OK!
3. Semestinya MENEPEK banner di sidebar blog kesayangan anda. Banner tersebut hendaklah di link dengan link ini.OK!
4. Sesiapa yg nak join nie kenalah ada blog..klu x mcm mana nak nilai nanti..Ada Blog!
5. Umur anak mestilah dari dah pandah senyum hingga 12 tahun..Umur anak saya 5 tahun

Cara2


1. Upload 1 sahaja gambar aksi ceria si suami bersama anak anda.. klu banyak kang juling lak bijik mato mak cik ngan juri2 nak menilainyo..kihkihkih
Upload 1 gambar si ayah dan anak beramai2 pun boleh tp pastikan ianya CERIA.
Gambar seperti di bawah :-
========================================
==============================
========================
===================
============
====
=



2. Nyatakan nama si ayah + anak. Nama glamour je tau..x yah pjg@ buat ponek jo jari jemari menaip...hehehe
Pak lah & Dania
3. Buat entry tentang contest ini pada blog anda. Dalam blog tersebut mention dan link ke blog Fasha (no link back will be disqualified) OK!

4. Sila tinggalkan comment dan link contest anda HANYA di post entry ini Dah tinggalkan comment pun!!!

Senang jekan.. x susah pon... So meh ler join contest ini beramai2..

Juri2 profesional akan di adili oleh en Harry + cik Pu3zdini & hadiah saguhati cik Qaseh akan buat cabutan..

Rebutlah peluang ini...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails