Tuesday, December 15

Lifebuoy TVC - 13/12/2009



Dania and the girls talent pose dengan 'Uncle Shahrin'


Dania and her new friends....Dania yang paling kecik


Tengah shoot iklan Lifebuoy

Pagi dalam pukul 11.30 casting agency call tanya i ada nak gi mana2 tak. Dania pada mulanyer disuruh jadi extra kat dalam iklan Lifebuoy. Lepas having our late breakfast, pergi lah ke location. Kat KL Sentral. tiba sana agency tu soh we all makan breakfast.....ehmmm i minum je...tunggu punya tunggu dalam 2.00pm shooting berhenti rehat. i dan dania pon makan tengahari dengan agency Erik Talent. Lepas makan Dania tak jugak kena panggil. akhirnyer...Ayah Dania yang kena panggil sebab tak cukup orang...ayahnyer jadi extra. Nak pulak tu...Memang sporting...hihihiih.....ingat yang ditunggu budak kecik, rupanyer orang tua...HAHAHHAHAHA :) Sempat i ambik gambar the kids yang dibawa agency ni....dengan 'Uncle Shahrin' yang penah masuk iklan Jalan-Jalan Cari Makan dengan MariaTunku Sabri. 'Uncle Shahrin' jugak masuk contest Maskulin....i terserempak dengan dier masa gi casting iklan Lifebuoy kat Chilli Pepper, PJ. 'Uncle Shahrin' ni tolong bukak pintu. Ptg sket ada minum petang. Ummi 'talent' ni pegi lah minum....nak pegi solat, we all ke KL Sentral. jauh sket menapaknyer...

Scene ayah kena naik bas, beratur naik bas dan berjalan laju-laju......tak dapat nak snap gambar ayah sebab kat bawah tu sumer 'krew' sahaja. Ha.....salah sorang cameraman iklan Lifebuoy ni cameraman Dania masa iklan 'Axiata'. i siap tanya...are you the 'Axiata' cameraman?....dia cakap Yes!!!.....alehnyer dia tanya do you remember me?....Dania angguk jek....

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails