Thursday, December 31

Pose @ IOI Mall New Wing 29 December 2009

Masa gi new wing ioi mall, niat di hati nak gi Brand Outlet window shopping jer, tetiba on the way tu, nampak booth photoshoot ala2 De One tapi harganyer slightly cheaper.....:) yg ni Smartkids Photoshop. Shop dekat Endah Parade Sri Petaling. Me dgn semangatnyer soh dania pakai white dress dan blue kimono. Dengan RM39.90, dapat 2 set of costumes, Free make up + hairdo and 4 x 4r photo. Dania sebijik macam rupa cina......dengan cerah + mata kecik.......:) As usual dorang akan ambik banyak shot. Setelah delete yang tak cantik, ada 26 gambar yang cantik. Akhirnyer i terbeli gambar Dania dan akan buat dalam album Pink dan dapat 1 Free 12R. I pilih gambar close up Dania untuk Free 12R tu pakai white dress....huhuhuu....harganyer tak payah la tanyer...
hihihi...11.1.2010 ni kena ambik sendiri kat McD ioi mall..........tak sabarnyer.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails