Wednesday, November 2

10% off harga makanan. Nak tau kat mana?

Wanton Noodle Soup

Malam tadi dalam tak tau nak makan kat mana, terpergi pulak Old Malaya Kopitiam kat Bangi Getaway. Bila dah banyak sangat tempat makan kat Bangi ni sampai tak tahu nak makan kat mana la pulak. Seriously?.....

Dalam tengah sibuk makan tu tetiba Dania tanya ummi hari ni hari apa?. Saya jawab la hari selasa. Dania kata kat banner tu ada cakap kalau post gambar kat IG dan hashtag oldmalayakopitiam / omkbangi / omkshahalam dapat la 10% off dari total bill. Dania ni memang jenis memerhati. Nasib baik Dania nampak. 

Wahhh nak jimat punya pasal gigih la masuk photo dalam IG.  10% off tak la banyak mana tapi kalau dapat discount sape yang tak nak kan?. 

Ingat ye kalau makan kat Old Malaya Kopitiam hari selasa, snap gambar dan masuk dalam IG dan #oldmalayakopitiam #omkbangi #omkshahalam 

6 comments:

  1. kita mkn yg shah alam aritu..dpt juga

    ReplyDelete
  2. Sedap plak tgk wantan noodle sup tu. Boleh lah terjah nanti.

    Betul... Kat Bangi memang banyak kedai makan sampai tak tau nak makan kat mana dah ☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas ni bole try sini ye...pastu kita try lain pulak....

      Delete

Related Posts with Thumbnails