Wednesday, June 19

Tersesat wedding jiran....nasib baik jumpa :-)

Me dapat jemputan mulut je dari jiran rumah famili me di Damansara. Kad ada tapi tak tiba lagi kat tangan me so main redah je la wedding ni. Actually masa tiba area Dewan Felda tu kami tiba kat dewan Perdana Felda tapi bila tengok nama pengantin ehhhh??? cam tak kenal je. So kebetulan ada wedding lagi satu kat rumah nearby dewan perdana Felda. Bila tanya nama pengantin....ehhhh??? tak kenal jugak. At last pergi ke Dewan Merak Kayangan dan akhirnya bila nama pengantin disebut barulah kenal. Actually Dewan Perdana Felda dan Merak Kayangan dekat ajer antara satu sama lain. 

Sempat la pose bersama pengantin Izzati dan pasangannya. My sis semua memang dah tiba kat dewan ni. Dah start makan dah pun. 



Dania duduk dengan cousin dier while ummi dan ayah duduk meja lain. 



Ni senyum apa ni Musyafee? 



Yang Zharif ni bersuara emas. 



Ada pelamin nun di sana. 




Hubby tolong ambikkan buah oren untuk Zharif since papa Zharif ni tak ikut sekali. Tumpang ayah Dania lah...



Pintu masuk dihias pintu gerbang. 


Snap dulu photo sesambil jalan tu ek....my Dania pakai dress panjang kat wedding ni bersama butterfly shawl. 


2 comments:

Related Posts with Thumbnails