Monday, July 1

Kemeriahan sukan di Sekolah Kebangsaan : My first experience

Ni first time me merasai kemeriahan sukan di sekolah kebangsaan yer. Sebelum ni di sekolah swasta. Seawal 7.30 pagi dah kena berkumpul kat sekolah. Sebelum tu breakfast dulu kat mamak nearby. 

Ni kawan sepasukan Dania. 1 Malaysia sungguh. 



Masa kawad rupanya anak ummi kat depan sekali. 



Masuk sekolah kebangsaan terjumpa balik kawan satu tadika kat Little Caliphs. Ni Amin namanya :-)


Masa tengah tunggu turn nak masuk acara, Dania request nak makan ice cream. Me malas nak bagi sebab takut comot ke aper kan. Ehmmm.....memang yer dah tercomot kat tudung pulak.....haishhhh....


Sesaje nak letak gambar cikgu rumah biru ni sebab muka sebijik cam Suzz :-) 


Masa untuk berlari.......time ni me pun ngikut Dania lari. Padehal mana boleh menyibuk kat sini. Hehehe....Ayah Dania tah memane masa ni. Tak perasan lak. 


Part susun span ni Dania sopan santun lemah gemalai sungguh. Alehaiiii. 


Akhirnya team rumah kuning dapat No. 4. No. 4 pun dapat medal ok. Hehehe....



2 comments:

  1. congrats Dania.. nampak Dania cepat adapt dengan environment baru

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails