Saturday, June 15

Kad kahwin zaman sekarang

Kad kahwin zaman sekarang ni macam2 yek. Ni kad kahwin yang me pergi majlisnya. Erkkk....dah pegi lama baru nak update. Hehe.

Zaman me dulu kad kahwin berbunga. Hubby tempah yang wangi made in siam kat Alor Setar. Warna pastel peach gitewww......


Nak kena cari la mana me letak kad kahwin me dulu. Ada me simpan.....nanti me update later yek. 

4 comments:

  1. me pernah buat entry my kad kawin....nak tgk kad kawin u.......... ;)

    ReplyDelete
  2. macam-macam pesen ada skang
    keatif!

    ReplyDelete
  3. zaman skrg macam-macam kan..tiba-tiba teringta kad kawen yumie yang siap ada puisi cinta dr yumie untuk suami..yang tak tahan yumi siap tandatangan dalm kad kawen tu..hahahaha

    ReplyDelete
  4. kad kawin ila pun simple je ez. mak ila tak bagi letak color/deco pelik2.. dia kata nak yg soft & masa tue mmgla takde yg mcm ne.. 7 tahun yg lepas manalah ada mcm ne hihi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails