Monday, June 10

Pandora

Birthday me baru ni my sis tanya nak beli apa jadinya me dengan selambanya jawab me nak Pandora. Hehehe. Tak sangka pula sungguh2 adik2 me belikan Pandora ni. :-) Bracelet my sis Ema yang hadiahkan manakala 1 charm warna ungu my sis Eja yang hadiahkan. Dia tau bebeno kakaknya minat ngan warna ungu.  Siap pesan, safety chain kekna beli sendiri la...Hehehe. 

So far me dah ada safety chain, 2 charm, 1 clip. Safety chain ni memang Pandora sendiri advice suruh beli sebab kalau kita tanggalkan Pandora, charm yang diperbuat dari glass Murano warna ungu tu tak pecah berderai la kalau terjatuh. 


My hubby hadiahkan charm heart shape yang ada kunci. Kau kunci cintaku dalam hatimu ke?....:-) Ni antara best selling charm ni hati yang berkunci ni. Ada juga heart shape yang kunci tu daripada 14K gold. Haa...yang tu mahal sikit la. 



Sikit sikit la beli collection charm ni sampai penuh. Boleh muat dalam 15 charm juga ni. Teringin nak beli Pandora Charm yang bear pegang heart tu. Yang ni limited edition punya charm. 

Taken from Pandora fb. 

You alls peminat Pandora? 

8 comments:

  1. waaaa ada my charm kat pic tu ;)

    ReplyDelete
  2. minat sangat... hehe baru je beli ritu... suke pandora sbb boleh pilih charm realted ngn kita... yg heart shape with key tu comey sungguh!

    ReplyDelete
  3. That's the best bday present ever. I've spent thousands on Pandora by the way.

    ReplyDelete
  4. i takde Charm lagi,, dulu masa i menang Pandora tu beria sales assistant tu suruh i beli at least satu charm, tapi i buat tak tau je haha.. best giler dapat semua label Pandora!!

    ReplyDelete
  5. ada jugak kawan2 yg minat pandora ni.. me belum jatuh cinta lagi hihih

    ReplyDelete
  6. i tgh mengidam nak beli pandora --gigih cari entry u yg lama2 ;) heheeh as a starting rasanya mampu beli bracelet dan sebijik charm jer kot..soon Insya Allah :)

    ReplyDelete
  7. saya pon baru nk start dengan pandora.. jemput ke blog saya pulak..

    i follow u .. follow me back ky :)

    http://izzanyrosdin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Assalaamu'alaikum...minat dengan gelang pandora...sila ke blog ini ya, terima kasih...http://pailletecloset.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails