Monday, September 29

Anak anda pun boleh jadi bintang Dugrostar !!!

Anak anda ada bakat menari, menyanyi, bermain alat muzik atau bakat-bakat yang lain? Haaaa......inilah peluang baik nak ketengahkan bakat Dugrostar anak anda.

Syarat - syarat penyertaan adalah seperti berikut :

- Rakyat Malaysia
- Si manja anda berumur 3 - 10 tahun
- Ada persembahan video bakat anda anda di dalam nyanyian, tarian, bermain alat muzik atau bakat-bakat yang lain. 
- Video solo ataupun berkumpulan yang tidak lebih dari 6 orang
- Video yang dirakam tidak lebih dari 3 bulan sebelum tarikh pendaftaran. 

Cara nak mengambil bahagian : 

- Isi borang online.
- Melalui siri jelajah terpilih seluruh Malaysia di mana rakaman boleh dibuat di Gerai Rakaman Dugrostar.
- Menyerahkan borang penyertaan beserta rakaman persembahan melalui pos dan menghantarnya ke alamat yang dinyatakan di dalam borang permohonan. 

Ok...bila syarat-syarat semua dah dipenuhi jom kita tengok macamana cara nak mendaftar secara online.

Click website ini kemudian akan keluar borang pendaftaran macam ni. Isikan butiran yang diminta. 


Masukkan kod rujukan video sebagai HH0019 sebagai tanda anda masuk peraduan ini melalui link di blog saya :-) 

Ingat kod rujukan video ini.......HH0019

lepas tu click "hantar"

Senang ajer.....


Untuk keterangan lanjut, layari www.dugrostar.com.my Anak anda pun boleh jadi bintang Dugrostar macam Dania. 




"Be A Dugrostar"

Serlahkan bakat anak anda hari ini. Masa tak menunggu kita ya. Tarikh tutup sebelum 
12 Oktober 2014. Jangan hantar last minute nanti terlupa tarikh. Takut gigit jari je nanti. 

4 comments:

Related Posts with Thumbnails