Friday, September 20

Bye Bye Aunty Ema, Uncle Sam, Sofiah, Adlina dan Musyafee

Hari Selasa 17 September 2013 baru ni, me tak berapa sihat. Terjangkit selsema dengan Dania. Hubby pun cuti hari tu so hantar ambik Dania ke sekolah hubby lah. Lega kat situ. 

Malam tu lepas Maghrib, terus shoot ke KLIA. Hubby drop kan me and Dania then terus cari parking. Nak check in pun kaunter yang lain since naik Business Class. Business Class passenger dan First Class passenger check in kat sini. Me tengok rata2 orang berumur je naik kat sini.

Dania bergambar dengan cousin dier yang nak terbang dah tu while my sister sibuk check in. Err cerita naik flight kat sini yer. 



Dah besar2 pun Zharif suka bibik dukung dier yer....


Suka gambar ni :-) Musyafee tunjuk kat Nini dier. Referring to her ummi. Kakak Sofiah - Wowong (Kak Yong), Kakak Adlina (Nana), Diri sendiri Titi dan Babah. Semua kata berganda. :-) 



Yang ni Zharif dan adik dier Zharfan yang handsome :-)


Bila Superwoman bergambar dengan Superboy :-)


Ni lah ibu mertua my sis Erma yang akan menyusul kemudian. She travel alone ok. Akan fly ke London then my sis akan pick up di Heathrow, London. Berani kan? Me memang tak berani traveling alone kecuali domestik sahaja. 


Keluarga Superman :-) 


BerphotoG dengan anak saudara. Ada juga anak saudara belah Uncle Sam. 


Dania dengan Nur Batrisyia Adlina


Dania dah mula start menangis dah...alehaiiiiii. yang Azri belah kanan tu tanya kenapa dia nangis
 Cute tak?. 


Bagi ayah Dania pujuk lah. Ummi dia sibuk nak memotret momen momen ni. Hehehehe....


Ada contest lah kat KLIA, kena berbelanja RM250++ berpeluang shopping 1 juta. Gambar kena blur sebab tu gambar orang lain bukan me :-)


Lepas tu nak balik singgah Charterfield. Rasa lapar pulak perut...:-) Tiba rumah dalam pukul 12 tengah malam.

Balik rumah masa nak tidur, Dania menangis lagi sebab kata rindu kat Sofiah dan Adlina...alehaiiii....

4 comments:

  1. salm..k.ezna apa khabar..lama x dengar berita..alhamdulillah blog sy dh ok..haritu mcm kn hack..kalo akkx bgtau,,sy pun x tau...tq..
    ...DANIA....sensitif ye...syg btul dia pd cousin dia..

    ReplyDelete
  2. ok jer travel alone :) me travel alone masa pegi notts thn 2007, and balik ke msia dari notts thn 2008..redah jer ;)

    ReplyDelete
  3. yang ni buat ummi dia kene pergi UK bawak Dania ni

    ReplyDelete
  4. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails