Nuff

Hello eznakhalili.com readers!!

@eznakhalili

Thursday, September 26

Hasil skodeng fb my BIL

Ni la photo2 me copy paste kat fb my BIL. Pinjam eh...hehehe :-)

Ni ruang tamu rumah my sis yang belajar kat UK tu. 


Rumah ni ada 2 bilik. 


Ni lah rumah yang my sis dapat tu. University punya accomodation. 


Ruang tamu dengan dapur tanpa ada dinding pemisah. Nampak luas. 


Lorong nak ke bilik


Nampaknya macam selesa je kalau my sis dan keluarga me datang menumpang. My BIL dah bagi green light dah tu....hehehe....

2 comments: