Wednesday, September 4

Fuller Hotel not bad juga

Ni entry raya me yang tak habis lagi yer. Dari Ipoh kami bertolak pukul 5 petang. In between ada few jam nak ke Kedah. Tiba kat Fuller Hotel ni pun dalam pukul 9 malam. Kalau ikutkan Ipoh ke Kedah hanya mengambil masa dalam 2 jam ajer. Kami selalu berhenti 2-3 R&R. Parking kat basement sangat limited. Akhirnya kena seberang jalan parking kat Star City Hotel. Management Hotel yang sama dengan Fuller. 


Kali ni takde bath tub yer. Hubby kata Fuller hotel ni agak baru kat Kedah. 


Bilik dengan 2 katil single yang kami sambung. 


Overall ok juga la hotel ni cuma masa hari kedua tu housekeeping tak make up our room dengan alasan banyak room yang kena make up. Sah sah kami letakkan sign Please Make Up Room. Kami keluar bilik dari pagi sampai malam dalam kol 10 pun bilik tak berkemas lagi. Menginap kat sini dalam 3 hari 2 malam. 

5 comments:

Related Posts with Thumbnails