Nuff

Finally.....

Ni lah 1st time i berjaya jugak decorate my blog setelah banyak kali trial n error...heheheheheh FINALLY........sebenarnya my dear Mr hubby nak hadiahkan mini netbook sbb i sibuk kata senang nak update blog atau nak tulis novel (penat explain tuh)......senang nak bawak mini netbook kemana-mana. Kalau ikutkan, hubby nak soh guna laptop dier je tapi berat ler....(alasan ler tuh).....heheheh. Boleh lah surf the net masa tunggu Dania kat Julia Gabriel nanti....

Comments

  1. congrats ezz!!! nice posting...enjoy tau i baca citer2 u!!!

    ReplyDelete
  2. haaa?....ye ke?....thanks suzz....ni citer lama. Kena tgk balik planner i dan calendar hphone i apa yang i dah buat...hihihi...

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts