Tuesday, July 28

Finally.....

Ni lah 1st time i berjaya jugak decorate my blog setelah banyak kali trial n error...heheheheheh FINALLY........sebenarnya my dear Mr hubby nak hadiahkan mini netbook sbb i sibuk kata senang nak update blog atau nak tulis novel (penat explain tuh)......senang nak bawak mini netbook kemana-mana. Kalau ikutkan, hubby nak soh guna laptop dier je tapi berat ler....(alasan ler tuh).....heheheh. Boleh lah surf the net masa tunggu Dania kat Julia Gabriel nanti....

2 comments:

  1. congrats ezz!!! nice posting...enjoy tau i baca citer2 u!!!

    ReplyDelete
  2. haaa?....ye ke?....thanks suzz....ni citer lama. Kena tgk balik planner i dan calendar hphone i apa yang i dah buat...hihihi...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails