Wednesday, July 29

A call from Bridges PR on behalf of Johnson & Johnson @ 22/04/2009

Pagi dalam pukul 10.40 am Kah Wei dari Bridges PR on behalf of Johnson & Johnson call i tanya i ada hantar penyertaan Mandi Susu J&J ingat lagi ke tak?. Of course le i ingat. Dia kata i salah seorang winner. Terusssss i menjerit huhuhuhuhhu.......dia pun agaknye terkejut heheheheh....tapi lepas tu i tanya, i menang Grand Prize ke atau Consolation?. Dia kata Grand Prize (Kalau lah i jerit tetiba dia kata Conso, confirm la stop menjerit hehehehe...) I terus tanya naik MAS ke Air Asia pegi Bali nanti. Sungguh makcik tak sabar.....dia kata tunggu Penyampaian Hadiah yang akan diadakan bulan Julai nanti. Ha????...lamanya.....dan selepas letak telefon terus lah call Abang tersayang and share my good news to my family and siblings and also my good friends......Hati i nampaknya macam kat awang awangan hari ni. Macam tak jejak tanah pun sebab terlalu happy. First time in my life menang Grand Prize. Syukur kepada Allah!!!!....

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails