Wednesday, September 22

Oprah Winfrey memberikan kejutan kepada penonton

Kalau anda kaya sanggupkah anda menghadiahkan orang lain hadiah yang lumayan? Bukan untuk seorang, bukan untuk dua orang tetapi, lebih pada sepuluh orang. Kalau ada orang kaya yang pemurah di dunia ni alangkah baiknya. Ini terbukti bila Oprah Winfrey. Pengacara rancangan TV popular di Amerika menghadiahkan penonton rancangan bual bicaranya tiket ke Australia. All Expenses Paid Trip.....memang sangat mengujakan kerana nak mendapatkan tiket ke rancangan bual bicara Oprah Winfrey pun selalu full house. Memang bertuah penonton Oprah kan?....

Oprah Winfrey to audience: Who wants plane tickets to Australia?!

Oprah Winfrey gives her audience a trip to Australia
Photo: Harpo

Oprah Winfrey kicked off her farewell season with a huge surprise: she's taking her studio audience on an all-expenses-paid trip to Australia. With the help of John Travolta, Oprah shocked the 300 people lucky enough to score tickets to the show's season premiere.

"I started to think about where would I most want to go. Maybe I should take all of you with me to the other side of the world ... We're going to Australia! We are going to Australia! You and you and you and you, are going to Australia!"

As expected, the audience erupted in applause, screams, and more than a few tears. Years ago, Winfrey gave every member of her studio audience a brand new car. Somehow, Oprah has topped herself yet again.

Taken from : http://www.examiner.com/african-american-entertainment-in-national/oprah-winfrey-to-audience-who-wants-plane-tickets-to-australia-video


6 comments:

  1. wah beruntungnya sape yg dpt free tiket ke Australia tu..

    ReplyDelete
  2. mcm2 hadiah yg dia bagi kan..kalau tak silap dia pernah bagi hadiah keta gak utk audience rancangan dia tu :)

    ReplyDelete
  3. my frov channel, suka tgk kisah2 pengajaran dan kehidupan.. kalau dpt jumpa oprah ni, maunya tak tito mlm.. terbaik la

    ReplyDelete
  4. bestnyer!! dulu dia penah bagi kerete sorang satu, now expenses paid trip pulak

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails