Friday, February 19

Zalora dah tiba

Ni bukan pertama kali shopping kat Zalora ni. Mula-mula dapat email kata barang yang saya order on the way. Sehari lepas tu baru la barang Zalora tiba kat tangan saya. Masa tu sebenarnya takde orang kat rumah. Nak dijadikan cerita saya dan family baru je tiba kat rumah lepas balik jalan-jalan nampak van Ta Q Bin dah siap parking depan rumah. 


Ni salah satu item dalam tu. Saya belikan tudung Aidijuma untuk Dania. Gambar rainbow dan kambing biri-biri. Takpe la dah itu yang Dania pilih. Cute juga. Ni photo Dania dengan kawan Dania nama Nadia 


Selain daripada itu, saya beli blouse saya dan tudung saya. Hmmm...takde khabar berita lagi tudung saya ni....harap-harap tiba la 2-3 hari nanti...

2 comments:

Related Posts with Thumbnails