Tuesday, June 28

Merah si Cath Kidston

Baru-baru ni kawan saya melancong ke kota London dengan adik dia. Siap offer lagi nak kirim apa kat sana?. Mula la dok terfikir nak beli apa lah ye. Akhirnya saya kirim beg duit Cath Kidston untuk Dania. Harganya 12 pound. Convert duit kita dalam RM70++. Kira ok lagi la. Tapinya kawan saya tu beli yang harga 13 pound instead sebab katanya yang 12 pound tu kecik sangat. Paling best kira halal la yang 1 pound tu. Hehe...

Dapat juga Cadbury Chocolate ni. Saya cakap ngan Dania guna beg duit ni masa sekolah menengah la nanti.Kalau beli direct dari UK lagi murah la compare ngan kedai kat Malaysia. 


2 comments:

  1. menarik nmpk choc cadbury tu..cute si merah itu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails