My IG Post

Hello eznakhalili.com readers!!

Nuff

Leave it to the Movers

Kan best kalau ada service pindah rumah macam ni kat Malaysia. Ke dah ada?


Credit youtube 

Tengok la kotak2 yang digunakan. Boleh menjaga barang seperti pinggan mangkuk kaca supaya tak pecah.

Bagi anda yang memerlukan perkhidmatan lori sewa di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor, hubungilah lori sewa pindah yang menawarkan kepakaran dalam pemindahan. Paling penting dengan harga yang berpatutan. 



Comments

  1. kat Msia mcm tak popular kot...kat UK memang byk service gini

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts