Monday, October 19

Today's activity

Hari Ahad, lepas lunch kat Ismail Taman Tun, terus ke 1 Utama. Kat sana kami serbu Universal Traveller. My hubby nak beli Long John untuk Dania, our winter socks dan vacuum plastic supaya luggage boleh flat. Fuhhh ni je dah beratus ringgit...ehmmm....tapi adalah discount. Terus ke Sport Section. I nak beli sports shoe senang nak jalan-jalan di Beijing nanti. I remember my friend Suzi beli kasut selesa masa nak travel ke UK. In my mind ada hati nak melawat Great Wall of China dan banyak tempat2 menarik kat sana.....insyaallah. Lagipun kasut2 i semua jenis sandal manalah sesuai nak travel masa musim sejuk. Hihihihi alasan yang boleh diterima.......takde yang i berkenan akhirnyer ke Royal Sporting opposite Reject Shop. I beli la jugak Running Shoes. Sales girl kata Running Shoes ni sesuai untuk walking, running and training (ke gym). Boleh kalau nak beli Walking shoes je tapi lama-lama sales girl tu kata kita akan penat sebab tapak flat. Running shoes tapak ada lekuk jadi kaki tak sakit bila jalan lama2. Lagipun boleh guna 3 in one kasut ni.....beli lah i kasut yang ada warna pink sikit. :0

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails