Monday, October 19

Cheque n CD BOH Rumah Terbuka Aidilfitri bersama BOH

Alhamdulilah. i call hubby dan hubby cakap dah ambik my cheque i menang dapat no.2 berjumlah RM3,000 dan CD Rumah Terbuka Aidilfitri i bersama BOH. Actually, yang i tak sabarnyer nak tengok CD. hihihi.....Kalau area KL ada certain tempat je i berani pergi. Kebanyakkannyer i takut nak drive area KL unless i dah survey jalan dengan hubby. Tau2 je lah jalan ke KL nak pergi tak semestinyer sama ngan jalan balik. Kadang-kadang 1 way. Hubby lebih terer bab2 jalan ni. I surrender.....tak sabar...tak sabar...tak sabar...nyer....

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails