Monday, November 9

Dania Turn 5 Today!



Setelah seminggu sebelum ummi bersusah payah plan untuk Birthday Dania, akhirnyer 7 November 2009 baru2 ni, ummi + ayah celebrate birthday Dania kat Pizza Hut Taman Tun, Kuala Lumpur. Kek ditempah khas dari Secret Recipe Taman Tun jugak. Dania pilih kek 3D Baby Dreams warna pink. Masa ambik kek, salesman Secret Recipe kata hah...dah sama kaler ngan baju akak!!...hihihihi......Majlis start pukul 8.00pm. Nampaknyer keluarga birthday girl tiba dulu. Barulah nenek, atuk, uncle aizat, aunty eja, aunty ema, uncle lano, uncle sam, sofiah, adlina dan baby zharif. Apa lagi, majlis dimulakan dengan rembat apa yang ada depan mata....hihihihi......yg budak2 sibuk main belon sementara ummi's dan ayah's sibuk makan.....ada pizza, tuna rolls, salad, soup of the day, ice cream, breadstix, pasta. Apa2 pun majlis kecil kecilan ni bertambah meriah dengan uncle photographer......:) so nanti ummi boleh tengok gambar birthday ni puas-puas.....

2 comments:

  1. salam,
    Mari sertai Mysunshine Giveaway & RTAR Cloth Diaper Fund, dan anda berpeluang memangi salah satu 'Bento Box Set' ^_^. Bekal makanan comel utk anak anda. Utk menyertai Mysunshine giveaway & cloth diaper fund for RTAR, layari
    http://www.mysunshine2u.blogspot.com/

    Tujuan giveaway nie adalah utk memperkenalkan Rumah Titian Ashraful Rohaniah kepada masyarakat. Sambil membantu RTAR menjimatkan kos membeli lampin dispo. RTAR mempunyai 3 baby yg masih mengunakan diaper, Ariana 3 bulan, Danial 1 1/2 tahun & Nanda 2 tahun. http://rumahtar.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails