Audi private invitation

Bila dapat invitation card untuk ke Private Sale Audi di Glenmarie, kami pun bertolak ke Shah Alam untuk brunch di Cili Merah dulu. Dah lama dah tak pergi breakfast kat Cili Merah ni since dah duduk jauh sikit. Dulu masa tinggal kat Puncak Jalil selalu juga breakfast kat sini. Lepas tu kami ke Euromobil, Glenmarie yang menjadi dealer untuk kereta jenama Audi kat Malaysia. 


Nak masuk pun kena tahan kat pintu sebab katanya 'private sale'. Nasib baik hubby bawa invitation card. Kalau tak, nak kena ambik kat kereta pulak. Kalau tak bawak pun dari rumah sia2 tak boleh masuk pulak. 

Masa masuk tu sesambil hubby tengok2 Audi ni saya pula ternampak seseorang seolah sales person pakai baju merah. Sekali saya tanya apa tak ingat tapi dia kata I'm the CEO. CEO pun pakai baju biasa je dan turun padang kan. Bila nak wefie, dia merendahkan diri dia sebab orang sebelah tu....hehehehehehe....memang selalunya CEO mat salleh ni approach lain berbanding CEO kita. What say you?. Tak semua la kan tapi kebanyakkan CEO mat salleh ni approachable. Dah dealing dengan customer kan?. Kalau muka ego je siapa yang nak beli?. 


Nak confirm kan saya google dan ini jawapannya....Jack Zaal nama CEO ni. Sempat saya tanya  beliau berasal dari mana. CEO ni kata beliau berasal dari Holland. 

Taken from LinkedIn

Sementara itu, saya teruskan berwefie dengan Dania kat showroom ni. Alang-alang private sale kan. Orang pun tak ramai kat sini. Boleh tengok beberapa series Audi kat sini. 


Ni actually my favourite car. Kereta SUV sesuai la untuk kami bertiga. Tak besar sangat. Cuma tinggal 1 je kalau nak booked. 


Warna A6 ni dah nak sama dengan warna seluar Dania dah. 


This is my favourite color so far untuk Audi. Dania kata menyerlah sangat la warna ni ummi. 



Banyaknya belon-belon kat sini. Tumpang ambik gambar je lah. 


Slogan Audi : "Vorsprung Durch Technik" atau kalau translate melalui bahasa kita, Kemajuan Melalui Teknologi. 

Comments

  1. wah esklusif sebab ada specialinvitation.my hubb jenis suka juga dtg show room tgk keta baru..jenis suka tgk teknologi terbaru yang ditawarkan pada satu2 jenama tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hubby I yang dapat ni jadi I dan Dania tumpang ajer. Hehe...

      Delete
  2. letoppppp la kak dapat jemputan ni. Japppp, CILI MERAH?OMG! first and last makan situ, for me a bit pricey all the food kat sana siap ada GST. ni tatau la since dah takde GST ni, harga mahal lagi ke dok la tu,haha

    ReplyDelete
  3. Wow lucky you to be invited to such an exclusive event, the A6 is a really nice and sleek car, the guys at home will really enjoy this since cars is all they always talk about.

    ReplyDelete
  4. Ini peluang keemasan nak merasa bawa kereta mewah

    ReplyDelete
  5. OOhhhh best nya dapat special invitation, syiokk gitu dapat bergambor ngan kete2 mewah model baru ya

    8 Cara Buat Duit Dengan YouTube

    ReplyDelete
  6. Wahhh..bestnya dapat special invitation dari Audi dan bestnya berpeluang buat networking dengan CEO eheheh..tahniah

    ReplyDelete
  7. wow bestnya boleh pegi event gini. tengok pun rasa tak mampu hehe tapi semua memang lawa!

    ReplyDelete
  8. Bestnye dapat exclusive invite dari Audi lagi. I love Audi car sebab design dia cantik. But poket I tak cantik pulak nak beli. kekeke

    ReplyDelete
  9. Best tu dapat pergi event private macam ni. Sebab orang pon tak crowded kan. Nak bergambar pon best. Tapi memang cantik kereta AUDI ni. Mampu tengok saja lah.

    ReplyDelete
  10. wahhh,bestnya dapat invitation ni.Boleh test drive tak ni? ehehehe.. sedapnya dapat merasai kereta audi ni..Dapat duduk dalam kereta audi pon best jugak ni.Selfie puas puas kat kereta tu kan..

    ReplyDelete
  11. pergh, keretanya..memang orang kaya betul pakai kereta macam ni..hehee..invitation pun ekslklusif..nasib ada kad,..kalau tak jenuhla..

    ReplyDelete
  12. Wah...syok dpt invite..kalau kak tak dpt beli...dpt cuci mata tgk kete mewah pun jadilah haaa..

    ReplyDelete
  13. Dulu rajin pi tengok kereta baru dekat show room. Sekarang dah busy ni, saya suruh suami saya pi. Dia segan plak. Hahaha. Tapi takpelah nanti kalau nak beli bleh Google. Hahaha. Kita kaji selidik manfaat, kehebatan dan penjimatan hang ada.

    ReplyDelete
  14. Cantiknya kereta Audi ni. The designs are getting more and more eye-catching. I also love the red colour. Surely will bring a lot of attention!

    ReplyDelete
  15. wah.. bagus CEO nya.. turun padang sekali.. siap humble orangnya.. mpakai pun simple aje yea.. tak macam CEO kat negara kita.. eh.. shhhh.. hahaha

    ReplyDelete
  16. Fuyoooo Audi tu!!! Bestnya kalau dapat sebijik, tapi sape lah nak bagi kat sis ni kan..hehehe. Sis mampu tengok je lah..tak pun numpang kawan yang ada kereta audi ni..hehehe

    ReplyDelete
  17. Wah syoknya dpt special private invitation..pulak tu dpt jupe sndri ceo yg sporting ... Ssh nk jupe ceo macam ini kan... Pulak tu tgk showcase kete audi. Peh...

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts