Monday, April 24

Kemeriahan Berbuka Puasa di Restoran Pot & Pan Putrajaya

Saya berkesempatan join preview media untuk kemeriahan buffet ramadhan di Pot & Pan PICC Putrajaya. Kekadang kita masa bulan puasa ni nak juga merasa airtangan orang lain. Mungkin dah jemu dengan masakan sendiri (kekadang saya macam tu ). Haaa...ni untuk anda yang nak kan iftar yang beraneka jenis. Iftar kat sini berkonsepkan 'International Iftar' dan juadah masakan melayu.
Diantara menu yang menarik perhatian saya ialah Nasi Briyani Buloh ni. Selalunya lemang yang dimasak di dalam buloh, kali ni nasi biryani pulak. Why not give it a try?.  


Pilihan air yang berwarna-warni untuk memenuhi selera anda. Errrr saya keep on bertambah air asam boi yang bagi saya sangat refreshing giteww...


Artis yang akan menghiburkan kita masa kita makan ialah Rosma AF.


Katanya hidangan antarabangsa, tempura pun ada. 




Chef ni tengah menyediakan pancake.


Cendol


Bubur


Nasi Kerabu ni saya cuba dengan ayam dan kuah ayam percik 


Ni saya cuba makan juga. Ikan dengan garam kasar. Saya makan begitu saja. Saya rasa kalau makan dengan nasi lagi kick. 


Chocolate Fountain dengan buah-buahan atau marshmallow. Yummy!. 


Jom jamu mata presentation makanan di dalam kuali besar. 








Seleksi kuih muih. 


Pizza pun ada.


Katanya ada 300 juadah anda boleh pilih. Saya dah sajikan dengan gambar makanan, kali ni kita tengok pula harganya.
RM98 / dewasa
RM49 / kanak-kanak (6 - 12 tahun)
Kalau nak grab potongan 15 %, bermula 13 April sehingga 15 Mei 2017, Restoran Pot & Pan menawarkan promosi buffet ramadhan.
Potongan 20 % pula bermula pada 21 April - 15 Mei 2017 di sini
Pihak korporat yang berminat untuk berbuka puasa boleh menghubungi talian 03-88876000 atau di sini atau sini

Apa tunggu lagi? Meh le booking 

2 comments:

Related Posts with Thumbnails