Tuesday, August 27

Raya di Ipoh lagi

Ni pun rumah wajib jugak.Lepas je singgah rumah Jona, me singgah rumah ibu saudara me di Rapat Setia. Tunggu jugak my sis yang all the way dari Teluk Intan. Dania sangat excited jumpa sepupu-sepupu yang dia boleh geng. Sofiah dan Adlina. Sepupu perempuan kan. Adik mereka lagi sorang nama dia Adam Musyafee. My sis kata Sofiah dan Adlina tengah tidur masa tiba rumah ibu saudara me ni. Lepas tu bila my sis cakap ada Kak Dania la. Terus mereka bangun. Hehehe. 

Ni photo my sis dan Musyafee. My sis ni la yang nak terbang belajar ke UK bulan 9 ni. 


Dania kena salam Aunty Ema yer...


Ni gaya apa ni Sofiah? Opps....minum air apa tu?....sometimes tuan rumah sediakan air bergas jadinya kena pandai pandai la nak bagi atau tak anak minum air tu. Susah jugak eh....Me bagi Dania minum sikit ajer. Sekadar merasa. Nasib la Dania ni jenis mendengar kata. 


Semua dapat duit raya. Yay yay...


Kalau datang sini mesti berphotoG kat buaian ni. Nostalgia sungguh....:-)


Adam Musyafee.....anak-anak my sis ni masa kecik memang rambut tak berapa nak ada. Bila dah besar lebat pulak. 


My sis Erma dan keluarganya. As usual me la PhotoGnya haa.....mereka semua ni akan ke UK bulan 9 ni. Untungnya satu family ikut so motivasi tu tinggi la ye dak. Kalau kena tinggal memang kena kuat la. 


Ni favourite photo me. Picture perfect :-) 

Photo ni ada cerita. Dari kiri bapa saudara, ibu saudara (kakak arwah papa), sepupu me Izam dok tengok Sofiah merajuk sebab nak main bunga api. Kalau la Sofiah baca blog Aunty Ena masa Sofiah dah besar mesti nostalgia kan?....hehehe


Ni lah family photo Hari Raya kedua. Tema merah kot :) 


Dalam pukul 5 petang bertolak ke Kedah pulak. 

1 comment:

  1. selamat hari raya sis.. kirim salam raya utk erma sekali... myself mmg dh berpuasa & beraya ni uk ni.. sob sob sob..hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails