Sunday, February 24

Bertandang ke kenduri kahwin adik Wan Amira

Thanks Mira sebab tak lupa nak jemput me. :-) Majlis diadakan di Dewan Bangkuet UPM. So guna ajer GPS coordinate yang Mira bagi, zass terus tiba Dewan tu. 


Blogger Nadia aka Mama Zakwan pun ader :-) Opps Zakwan buat gaya apa tu?...

 
Nayli yang comel :-) Mata Nayli ni bulat.....


Happy go lucky je family ni :-)

 
Dania suruh teman nak gi ambik cendol.


Ambik gambar kat booth yang dibuat oleh Mira


Cendol cendol.....sape mau?...:-)


Dewan yang sangat luas dan sangat cantik


Arch ni pun cantik


Kumpulan gamelan UTM.


Pelamin yang cantik.


Tempat meja buffet ada 3 tempat kat dalam dewan ni jadinya meja buffet tak le crowded. 


Ni ler pengantin baru ni. Adik Mira yang lelaki ni ada iras muka Mira kan?


Saje testing ambik gambar sendiri kat dalam toilet. Hihihi....

  
Ni ler cederahati yang kami dapat. Thanks tuan rumah Wan Amira :-)


8 comments:

  1. meriiah sgt..ii tak dapat pergii smlm sbb kat cfs penuh event yg mana ii kena attend...my kids bz ngan sek ganti segalanya :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. meriah...hehehe....emir pun gi sekolah ganti jugak....

      Delete
  2. Oh nooo. Gambar kite yg.tak ade ye. Thanks ezna for coming

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya allah mira, dah balik baru i kata rugi x bergambar ngan u :-( sebenarnya i nak ambik gambar ngan u.....alehaiiii rugi rugi....

      Delete
  3. sekarang g mana2 kenduri mst ada cendol ni kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan setakat cendol ajer, kuih kuih pun banyak jugak....:-) Rezeki tetamu.....

      Delete
  4. Hehe, malunya ^_^
    Apa apa pun, tq kak.. ;)

    ReplyDelete
  5. Zaman sekarang pelamin semuanya 'grand' belaka. Gambar perkahwinan photoshoot pun hebat-hebat belaka.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails