Monday, October 22

Shopping spree for free ditemani Siti Saleha aka Nora Elena

Lepas breakfast kat Bukit Jalil, terus ikut Jalan Klang Lama ke Mid Valley. Parking kat Blok A terus jalan kemain jauh jugak ke AEON Supermarket. Patut we alls parking kat C. Kami tiba pukul 9.45am. Majlis bermula pukul 10.30 pagi sebab tunggu Siti Saleha. Majlis dimulakan dengan ucapan dari Colgate Palmolive dan memperkenalkan duta terbaru Palmolive. Then, Siti Saleha pun bagi speech sebelum i dipanggil untuk menerima mock cheque. 

Frankly speaking, i rasa pandai Palmolive pilih duta mereka. Sesuai je Siti Saleha ni untuk mewakili brand Palmolive. 

 
Bergambar dulu sebelum majlis. Jap lagi ramai orang lagi segan nak ambik gambar

Duta Palmolive : Siti Saleha yang cantik manis.....

Lepas tu diumumkan pemenang Grand Prize Palmolive 

Ni apehal mulut me gitu?.....

Selepas itu aktiviti menolak troli dimulakan. Haruslah ke supermarket dan kaunter Palmolive....hehehe. Troli ada orang tolak. Nak bayar di kaunter ada orang buatkan. Tugas me tunjuk2 dan smile kat kamera dan video. 




Senyum semua....

Kat kaunter bayaran pun pose lagi

Ni kat tempat mainan. I cakap ngan Dania daripada dia ambik Barbie baiklah ambik Lego since Dania dah 8 tahun. So ni Lego Friends pilihan Dania.

Beli kasut sekolah Dania brand Kikilala pun nak kena posed dengan PhotoG dan orang Video.....kemana2 berlari lari ikut me and Siti Saleha. Fans Team Siti Saleha pun ikut jugak we alls......

 Peti ais yang me pilih

Ada 3 agency mengendalikan Palmolive ni. Yang uncle kiri ni handle event pada hari tersebut. Adik dia yang tolong tolak troli me

OMG....nampak over pulak photo ni. Sebenarnya i mengikut kehendak photoG suruh ambik gambar begini...

Majlis selepas shopping spree dan sebelum breakfast

Private function kat sini so restaurant ni tutup untuk public. Dania dok kepit Lego dia ajer

Foods kat sini


Me and family duduk semeja ngan Siti Saleha....ouchhh malu nak makan

I suka photo ni....:-)

Lepas makan kena interview untuk majalah Lisa

Sesi interview yang santai

Siti Saleha kena interview dengan blogger. Ada 4 blogger dijemput untuk event ni

Makan2 kat sini lar

Sebelum balik ambik gambar dulu dengan Siti Saleha. I sempat bagi dia 1 gift. 

Bunga dari Team Siti Saleha. Senyuman dari seorang duta Palmolive. Manis kan? 

Dania ni kat mana2 mesti ada, pandai enterframe....hehehe...Siti Saleha tanya x jawab. Bila i tanya kenapa tak jawab bila kakak tanya. Dania kata malu......alehaiiiii Dania....

Dania dengan staff Colgate Palmolive yang cun

Kaki me melecet akhirnya. Terpaksa beli stokin.......


Thanks kepada si manis Siti Saleha kerana sangat friendly semasa shopping spree. Speaking ajer si manis ni. Ikut me shopping pakai 5 inci high heels tu. Dari tingkat bawah sampai tingkat atas. You alls ada berani???.....ohhh me tak reti high heels yek.....

Event yang sangat bermakna kepada me and family. Terima kasih Colgate Palmolive kerana menunaikan impian seorang ibu untuk bersama-sama memberi kebahagiaan untuk keluarganya dan diberikan pula ganjaran shopping free tanpa ada tnc yang melampau-lampau. Sangat straight forward. Apa2 boleh ambik within RM10,000. Me habiskan dalam RM4,000++ pada hari event. Balance tu me dapat dan boleh shopping bila2 masa dan kat mana2 AEON sekalipun. Thanks again!.

Pilihan me Aromatherapy Shower Gel Palmolive warna Purple.


*****me memang teringin nak menang shopping spree. So, tahun ni me menang 2 kali shopping spree. Sebelum ni yang event Digi Panasonic Supermarket Sweep kat Giant Kelana Jaya.....alhamdulilah

*****Mekanisme contest ini ialah lucky draw. So, setiap penyertaan yang diterima akan dimasukkan ke dalam system. System yang akan memilih pemenang. PIC cakap system tu select nama u. So, ni 1 of the cara jugak untuk mereka select pemenang kan....

17 comments:

  1. pengalaman yang besttttttttt :) tahniah ezz

    ReplyDelete
  2. wah~best nyer...sakit tapi berbaloi yea kak.. :)

    ReplyDelete
  3. tahniah kakak....bestnyer....alhamdulillah rezeki kakak...bila mak tang ni nak jadi cam kakak ni..

    ReplyDelete
  4. bestnye kak.. jimat rm10k tu. wahh kalau nak masuk rumah baru mmg la best sesangat rasanye.

    ReplyDelete
  5. best tul..just senyum & pilih2 je ye..

    ReplyDelete
  6. sangat sangat best best best.. tahniah ezna.. i memang tunggu entry ni. and siti saleha ni memang lawalah

    ReplyDelete
  7. sgt best..congrats kak..*teringin nkmng shopping spree, tp jarang cntest join...

    ReplyDelete
  8. memang dh tertulis rezeki u :) congrats once again!!

    ReplyDelete
  9. ez- memang bertuah. moga ez murah rezeki dalam semua lapangan. aminnnn

    ReplyDelete
  10. Kami dari Team Siti Saleha ingin mengucapkan tahniah kepada kak!! Memang berbaloi kan?? Hehe.. Pasni bole join event2 yg Team Siti Saleha organize plak. Kami slalu update kat fb Team Siti Saleha atau. Kalo kak nak tau event2 yg sebelum ni jom lawati kami di www.teamsitisaleha.blogspot.com

    Tahniah sekali lagi drpd kami..

    -CrazeeAdmin-

    ReplyDelete
  11. Tahniah..best giler dpt shopping 10k..huhu

    ReplyDelete
  12. patot la mase p jusco midvalley aritu nampak siti saleha dok layan few people..siap ade cameraman bagai...bila tnya kt cashier, bdk tu ckp celebrate winner yg dpt prize rm10k...mmg masyuk la...tak tau plak sis one of the winner aritu...xpasan pon sis ade ngan siti saleha time tu...kalo tak boleh menempel sekali hahaha...

    anyway, tahniah...

    ReplyDelete
  13. Tahniah.. Tak semua orang bertuah macam Ezna.. Beruntung sangat.. Dania memang pandai enterframe.. ♥

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails