Friday, October 12

Kenduri kahwin tema inggeris

Entry agak lama i peram. Hehehe. Sebenarnya majlis ni i pergi sebelum ke event Era Gaviscon tu. Tu pasal kat event tu i tak makan banyak since dah makan berat kat rumah sepupu i ni. 

Masa tiba tu diiringi alunan muzik dari Do Re Mi. Ibu kepada sepupu i ni memang ngam dengan arwah mama. Itu sebab bila mama i meninggal, nama mama sering meniti di bibir Mi ni. Dulu masa arwah mama kecik, Mi yang jaga mama i. 

Wangi bunga-bungaan kat sini sebab semua fresh flowers. Sempat juga i tawaf rumah sepupu i ni yang sangat cantik. Rumah sepupu i ni terletak di Mutiara Damansara. 

Do Re Mi

Tema je inggeris tapi pengantin pakai baju tradisional. Fatina Aysya ni kira dua pupu i. Dengan Dania 3 pupu.

Pelamin dari atas

Dua permata hati me

Center piece

Klasik lampu ni

Belah kanan tu sepupu i jugak. Adik kepada tuan rumah ni


Tema inggeris

Ni lah keluarga sepupu i Tajul Azwa

Dania pose kat pelamin

8 comments:

  1. cantiknye...semuanya cantik...

    salam perkenalan...

    jom la join giveaway sye yg tak seberapa ini...
    http://www.alyzafisol.com/2012/10/anniversary-giveaway-by-alyzafisolcom.html

    ReplyDelete
  2. cantik la tema macam ni. walaupun tema inggeris, tp pengantin still nampak tradisional. terbaek!

    ReplyDelete
  3. nampak mcm org kaya2 sepupu2 u ni ezz;)

    ReplyDelete
  4. Ezna & Tajul sepupu.. jadi, anak Ezna (Dania) & anak Tajul (Fatina Aysya) dua pupu.. nanti cucu Ezna & cucu Tajul barulah tiga pupu.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails