Wednesday, September 5

Makan Time - Nasi Lemak Ayam Kampung, Ipoh

Dek kerana malas nak keluar jauh jauh dan tak nak kete lain yang park kat parking kami, so tanya reception counter ajer. Nasib ada restoran nearby. Jalan kaki tak la jauh sangat. Happening sungguh sebab ramai datang makan kat sini. 

Nama kedai nasi lemak ayam kampung tapi menu banyak. Hubby order nasi lemak ayam kampung. Speciality kat sini, me nasi lemak sotong dan Dania nasi lemak biasa. Pukul 10 pm pun masih ramai makan kat restoran ni. 

Nak info lebih lanjut tentang restoran ni, sila layari di sini yek.


 
Anak ummi dah mengantuk

Nasi lemak sotong

Nasi lemak biasa

Nasi lemak ayam kampung

Air tembikai

Belut pun ada

Seafood pun ada

Jom Nasi lemak ayam kampung jom

Nasi Lemak Ayam Kampung Sdn Bhd
No 43/45 Jalan Ali Pitchay
30030 Ipoh Perak
05 254 4318 / 016 545 9000
Waktu Operasi :4.00 Petang Hingga 2.00 Pagi


*****Jona....balik Ipoh mu try makan kat sini yek...

3 comments:

  1. sis.. saya dtg dr BANGI nak mkn nasi lemak kt restoran ni..memang terbaekkk.. setiap kali nk balik kedah, mesti exit Ipoh mkn kt cni, then terus balik ke kedah

    ReplyDelete
  2. belum pernah singgah lagi..bolehla masukkan dalam senarai

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails