Friday, September 28

Grand Prize Winner Contest Palmolive

Alhamdulilah. I dapat sms dari Suzz, Ayu, Mira dan Devi yang i menang contest Palmolive ni. Kebetulan i kat luar. Lepas tu lepas baca sms tu kebetulan ada pulak IPad dalam kereta so terus I tengok kat wall Siti Saleha. Memang ya I dapat shopping dengan Siti Saleha pelakon yang glam dengan watak Nora Elena tu. Alhamdulilah. Sungguh di luar jangkaan sebabnya i tak target contest ni. I hantar 1 entry dan pulak hantar minggu sebelum kita nak raya. Dengan posmen sibuk nak bercuti raya lagi. I pasrah je tiba ke tak contest form I sebelum due date.

Aturan Allah itu sangat indah sebab i target nak menang contest Oreo yang dapat penginapan 3 hari 2 malam di Hard Rock Hotel, Penang tapinya i tak dapat sebaliknya i dapat saguhati so dapat la tiket Kidzania untuk 2 orang. Err dah guna dah pun. Entry nanti lar pulak. Lain yang i harap, Allah tak bagi sebaliknya Allah nak hadiahkan hadiah yang terbaik. Syukur. 

Thanks to Ayu dan Mira sebab blog pasal ni di link dan link :-) 






****petangnya dalam pukul 5, agency call i ucap tahniah. Ada juga i tanya itu ini. Ada juga PIC kata nanti ada press conference dengan Siti Saleha dan Palmolive. Yang paling ngeri dengar, nasib baik you angkat call. Kalau tak nanti we select other winner.......

15 comments:

  1. Rezeki yg besar dan sangat bermakna :D Tahniah kak Ezna & family ^^

    ReplyDelete
  2. tahniah ez, rezeki itu dalam pelbagai bentuk dan cara..

    ReplyDelete
  3. tahniah ezna..bestnye sopping 10k...mmg rezeki even antar 1 entry je

    ReplyDelete
  4. wah bestnya banyak tu RM10k tahniah Ezz...

    ReplyDelete
  5. Tahniah sis..!! Dh tau smlm dr blog kak ayu n mira :)

    ReplyDelete
  6. wahhhh... RM10k. Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  7. Tahniah.. Saya rajin mengikuti blog saudari. Em.. salam perkenalan. Jemputlah ke papamamaclubhouse.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. congrats! semoga rezeki u melimpah limpah lagi :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails