Wednesday, September 12

Coverage me and Dania dalam Majalah Seri Dewi & Keluarga Oktober 2012

Sebenarnya shooting majalah ni dilakukan sebelum bulan puasa lagi. Oktober 2012 baru keluar isu me and Dania. Tajuknya i rasa kalau menang kereta mahal lagi ok compared dengan menang kereta mewah. Kang orang ingat kereta Audi ke, BMW la pulak.

Pernah juga masuk majalah Pa&Ma dengan tajuk menang peraduan jugak bulan Oktober 2010. 2 tahun kemudian majalah Keluarga pulak! Kebetulan keluar pun bulan Oktober dan page yang sama 124. Suratan atau kebetulan?.  

Thanks to Emilia, wartawan Karangkraf  yang persis muka pengacara Icip Icip kerana nak feature akak dalam segmen Ibu & Anak sama hobi.

Jenuh la i nak korek2 hadiah yang i menang tu. Hubby and Dania pun masuk majalah...hehehe...

Belt Dania dari Kebaya Zarina Ayu yek :-)


*****wartawan kata i akan di feature lagi dalam segmen hati seorang ibu so tak tau keluaran mana pulak....:-) pakai baju yang sama jugak yek....


9 comments:

  1. cayalah... ehh CD tu tunggu adik ja ambik kat kak dee ye. nanti ja pos.

    ReplyDelete
  2. grats... kena carik SDK ni.. hobi yg paling unik buat setakat ini yang pernah dibaca

    ReplyDelete
  3. wahhhh glammmm habis kak ezna..

    hehe thankS pakai belt dari ZAC

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails